Nawtaa

något jag ångrar - remake.
något jag ångrar
är att jag skrev den där äckligt långa texten just den dagen. jag har ingen kärlek längre, och är bara allmänt nere. min jul kommer suga, för allt påminner mig om honom. mitt nyår kommer vara skit också, för jag tänkte att ''synd att jag åker bort, annars kanske jag kunde firat det med joel'' ha-ha, tji fick jag liksom.
man kan ju inte direkt ändra på något i nuläget, men jag kommer nog aldrig komma över det till hundra procent. jag antar att det är så med ens första riktiga ..pojkvän. ska inte säga kärlek, för det vet jag inget om längre.
det var iallfall bra på ett sätt att han visade hur han är, för då fick mina riktiga och äkta kompisar en chans att visa hur mycket dom bryr sig. lisa och elin tog bussen till mig direkt från stan när jag ringde, och så hade dom köpt massa godis och sånt. vi började prata ochdet var dom som fick mig att skratta för första gången på tre dagar. världsbäst. på kvällen kom bim och vi började prata, fast då grät jag inte lika mycket för lisa och elin gjorde att jag kom och tänka på annat innan, så. fast hon skrev ändå en skitlång text i min garderob, om hur mycket jag betyder för henne. så jävla gulligt. vi pratade o så, och de kändes bra att få ur sig all sorg och ilska liksom.