Nawtaa

3 veckor kvar!
Hej hörni, jag har snart klarat av mitt visumsökande samt mitt körkort (förhoppningsvis), och har semester om bara 3 veckor!!
Jag känner att jag borde komma igång igen med att blogga men allt i livet hamnar liksom i bakgrunden när jag jobbar så oregelbundna tider och konstant är stressad. Jag tänker för mycket på hur jag ska kunna få ihop pengar till min resa, och hur jag ska kunna få mitt visum om jag gjort något fel i min ansökan, och om jag faktiskt kommer klara körkortet eller inte. Allt snurrar i raketfart i mitt huvud jämt, vilket gör det jobbigt när jag är på jobbet och har mycket att göra i full fart. 
Vill ni förresten att jag ska börja vlogga och lägga upp här och på min och bims gemensamma youtubekanal? Jag hade nämligen tänkt göra en video om när jag åker till amerikanska ambassaden i stockholm och lite om hur det är att förbereda sig inför plugg utomlands och så. Jag och sebbe tänkte även åka till gekås (ullared) någon dag också, dock tar det ca 6 timmar dit, så då behöver man boka hotell och så också, men det blir nog skoj! 
 
Hoppas att ni har det bra så länge så hörs vi när jag känner mig redo att komma tillbaka igen.