Nawtaa

Livet i LA
Hej hörni, jag vet att många av er vart oroliga på grund av mitt förra inlägg och det faktum att jag inte uppdaterat sedan dess, men allt är okej med mig. Gud, ni anar inte hur konstigt det känns att skriva på svenska när jag pratar engelska hela dagarna här borta. Jag har till och med börjat tänka på engelska i vissa sammanhang, t.ex när jag räknar eller tänker på någon specifik bokstav i alfabetet. 
 
Så hur är livet här borta då? 
Det är varmt, har dock varit varmare, men eftersom jag blivit så bortskämd med att kunna gå i shorts mina första två månader så fryser jag en hel del nu och måste till och med köpa halsduk och vinterjacka för att det är för kallt annars. Det är bara ca 15 grader när solen går ner och det är helt sjukt hur mycket man fryser. Första veckorna var det ca 30 grader varje dag och oktober var verkligen supervarmt. Nu är det nedåt mot 20 grader dagligen istället, vilket betyder att man här borta måste ha någon form av jacka och jeans på sig. Det låter så konstigt när man pratar om det så här, men nu när jag bott här i ca två månader så känns det faktiskt normalt.
Det är sjukt att faktiskt halva min tid här har gått och att jag är närmare hemresan än resan hit. Jag gjorde en video om mina första dagar här, så om ni inte redan sett den så tycker jag att ni borde se den! Hade tänkt att vlogga mycket mer och göra en hel del videos men tiden bara flyger iväg och jag har nu varit här i 7 veckor och gjort EN enda video.. Jag ska bättra mig jag lovar, men det känns som att man konstant har fullt upp då jag alltid hänger med mina vänner och nästan alltid gör saker.
Jag firade halloween här, vilken är en utav flera högtider som jag kommer spendera här. I skrivande stund är det thanksgiving och jag skulle egentligen varit hos min kompis värdfamilj för att uppleva den amerikanska thanksgiving-middagen, men mitt psyke svek mig och jag kunde inte ta mig upp ur sängen utan att känna mig så otroligt hopplös och ledsen så jag stannade hemma. Går dock kanske över om ett tag för att hälsa på alla, då hennes värdmamma är världens sötaste. 
 
Mina vänner här är helt otroliga. Till en början umgicks jag med två tyska tjejer, och sedan min svenska rumskompis sandra. Sedan började jag prata mer och mer med alla i min klass samt en bunt svenska tjejer och vi är nu ett stort gäng som hållt ihop ganska länge nu. Vi är alla från olika land vilket gör att vi alltid pratar engelska och det är så otroligt kul att kunna prata bättre och bättre för varje dag. Vi övar ju i stort sett mer och mer för varje ord vi säger, samtidigt som vi umgås och har kul. Hur bra är inte det? 
Mina närmste vänner, förutom de svenska babesen, är bland annat från chile, schweiz, holland, argentina, saudi arabien och tyskland. En superhärlig mix av människor och jag tycker så otroligt mycket om dem alla! Jag vet att jag kommer ha kontakt med dessa människor trots att de åker hem till sitt land igen, för jag har bannemig skaffat vänner för livet här.
Inte nog med att jag går i samma klass som de roligaste människor jag träffat, jag har även en jätteskön lärare. Roligare människa tar nog tid att hitta, för varje lektion består av höga skratt och skämt. Jag går i C2, vilket är den högsta nivån på EF vilket gör att vi aldrig har prov och sällan hemläxor. Vi pratar mycket om politik och saker som händer runt om i världen på lektionerna, så även om vi skämtar med varandra så har vi även seriösa samtal för det mesta, men som ändå blir roliga. Sedan har jag en SPIN class, vilket är ett tillvalsämne, och där valde jag psykologi. Min lärare där är också helt fantastisk och är så otroligt söt att man nästan vill krympa honom och ha med sig i fickan som en liten kompis. 
 
Jag har så himla mycket att berätta, men som jag tänkt ta i en video istället så ni slipper läsa så mycket. 
Jag hoppas att allt är bra med er! Jag ska försöka uppdatera mer än vad jag gjort på senare tid så ni får veta mer. 
Kram!