Nawtaa

ont i fötterna, jajamensan!
skön dag idag faktiskt, fast inte för mina fötter precis.. jag och pauli bestämde av någon konstig anledning att vi skulle ha högklackat i skolan idag. gick väl bra att gå i dom, bara att fötterna känns typ missbildade och ihopknölade efter en heldag, hm! skolan var väl ganska okej, tack vare paulina, wille och nästan hela 7e. drog till stan direkt efter och fixade tid på darkwell så mmh, den elfte maj blir nathalie piercad i naveln för tredje gången så ja vad kan man säga förutom att jag har världens bästa mamma? ;)  träffade paulina sen igen och vi gick och köpte glass och drog hem till henne så ja. vad kan man säga? chill dag! :)
gårdagen, hm..

sarii! uppdaterade inte igår, my bad. var iallfall med ellen och isabelle, mysigt att träffa lilla ellen igen fan! :) vi typ gick runt och sånt, och drog sen hem till ellen och körde mario på wii. hah ja, jag sög, rent ut sagt. sen körde vi andra saker som jag va lite bättre på, fast jag råkade slå till ellen ett antal gången med dendär jävla fjärrkontollen hah! :$ här kommer iallfall en bild på mina skor, i svartvitt. bara för att jag har bildbrist och nästan aldrig lägger upp bilder..
sum 41 - Noots
chacha, sitter och kollar på fantastic four just nu, sjukt bra film enligt mig! hörde iallfall en skitbra låt och var bara tvungen att söka på låtarna från filmen och så hittade jag den, happiface. :)
bästa låten enligt mig, just nu.


''one by one we both fall down,
who's the first one to hit the ground now?
what's worse taking the fall,
or be stuck standing alone?
I'll keep your promises if you,
take back every thing I said.
i find its got so cold now,
that I've lost my heart and soul''