Nawtaa

Teoriplugg och serier
Hej hörni. Jag har jobbat de senaste dagarna, ganska mycket faktiskt, då jag spenderar mina lediga dagar på körskolan och har teorilektioner. Körkortet börjar närma sig med stormsteg nu, även bims student och summerburst. Jag längtar så mycket, samtidigt som jag inte gör det. Det innebär ju bara att jag har mindre tid på mig att fixa mitt jäkla visum. Jag hade tänkt ta tag i det imorgon då jag är ledig hela dagen, eller på måndag, då jag inte har någon teori förrän kvart i 6. Jag ska även försöka få med bim och spela in en haul och glossybox opening, så ni har något att se fram emot!
 
För tillfället så sitter jag och sebbe och är helt inne i Arrow som vi precis börjat kolla på, men fy satan vad bra det är redan?! Kan verkligen råda er att kolla på den serien om ni vill börja på någon ny.
 
Angående min resa...
 
Det har varit så mycket nu att jag inte hunnit uppdatera er mer om resan. Datum har varit klart sedan länge, enda sedan jag bokade faktiskt, har bara inte velat berätta för mycket då det fortfarande är saker att fixa. Känner nästan som att saker är oklara fast allt är osv med datum, är bara så himla nervös.
Flyg är inte spikat än, men min kurs börjar måndagen den 3 oktober, och därför åker jag runt den 1 eller 2, vilket är nästan precis efter justins konsert! Hoppas att jag inte blir för stressad. 
 
 
Just i detta nu så är CSN helt klart, mycket tack vare min studievägledare. Jag har ett nummer jag kan smsa med alla möjliga frågor och hon svarar alltid direkt (under arbetstid och vardagar), eller så ringer hon mig och hjälper mig via telefon.
Nu i veckan påbörjade jag mitt sökande av visum, men det är en hel del som måste fixas innan jag kan fortsätta, bland annat så måste jag köpa färgpatroner till min skrivare och lägga undan pengar för sevis-avgiften som är på ganska mycket pengar... Sedan blir det även ett besök på ambassaden vilket också gör mig nervös. Herregud.
 
(bilder: weheartit)
Vad vill ni veta om min resa?
Är det något speciellt som ni skulle vilja ha svar på, eller kanske hjälp med, om ni ska åka själva?
Vill ni ha en video där jag pratar om alla förberedelser innan man ska åka och plugga utomlands?
 
Förlåt, igen...
(bild från min snap: nawtaa)
 
Hej hörni. Jag har varit så otroligt dålig på att uppdatera er, men livet kom emellan så att säga...
Jag har jobbat för fullt, fotat med en kollega (vilket ni kommer få se snart!!), varit på skiva och försökt plugga till körkort. Dessutom har jag lärarledda toerilektioner varje måndag och torsdag, vilket är nästan de enda dagarna per vecka som jag nu är ledig.
Jag haräven haft lite ångest över att jag börjat få en klump i magen och är rädd att det är en ny cysta, vilket skulle suga. jaja, sluttjatat för min del. Snart kommer mer update om min resa och liknande, då jag vet att ni undrar om den! puss på er!