Nawtaa

tisdagsunderhållning
Måste bara tipsa om denna sjukt grymma kille, Nick pitera. Aldrig sett någon så jävla grym som honom (ursäka svordomen) Men det är ju knasigt?! Förstår inte hur han får till det.. Lyssna och njut säger jag bara!
 
riteliritar
Sitter som en gammal kärring och ritar till mamma som fyller år imorgon. Eller ja, idag om man ska vara sådär exakt. Haft en trevlig helg och sisådär, väldigt trevlig eftermiddag idag också faktiskt. Jobbade endast 3 timmar och drog sedan ner på stan med mamma, handlade massa kläder, köpte sallad och hyrde filmer, bättre måndag får man nästan leta efter.
Drömmer mig bort..
Kollar på hårförläning som jag ska beställa ganska snart, shorts och linnen också. Herregud vad jag längtar tills jag får min lön.. dock blir det i början av augusti, men tänker shoppa sönder iallafall. Och införskaffa en longboard om jag inte gör det innan. Det är nog prio två just nu, efter löshåret som jag suktat efter ett halvår nu. En hundring ifrån att ha råd med det! Jaja, dags att sluta dagdrömma och dra sig ut för att träffa bim en snabbis. Vi hörs nog lite senare, pussN