Nawtaa

veckans hottie

blir min alldeles egna elin andersson!
finns alltid där och ställer upp för en när man verkligen behöver, och då menar jag alltid. snart fem underbara år med dig och jag ångrar inte en sekund! jag älskar dig bästavän 
(hon kommer hata mig för bilden men det får jag leva med. c: )
eclipse med elin :D
ja, rubriken förtjänade en glad gubbe för dagen var super!
åkte först till nykvarn och överraskade lennart eftersom han fyller år, grattis på honom. :) mamma tog någon jävla omväg så bilresan tog ca 2 timmar, hm! var iaf där ett tag, sen drog man till stan och träffade saknade elin. vi typ gick runt ett tag i spöregnet, gick till donken och käkade och drog sen till bion och kollade eclipse! jag dog nästan, robpatz är så jävla snygg (och söt, fin, snygg, perfekt, världens hetaste etc. etc.), och sen ska man inte prata om taylor och hans magrutor. mums!
- jag ska nog inte berätta så mycket om filmen, varenda detalj kan avslöja minsta lilla så ah, haha. ;) men det var helt klart värt pengarna, och så mycket mer! just kanske för att jag är twilightberoende men jag lovar, man ångrar verkligen inte att man sett den!
filmen får sjukt klart 5/5 ♥♥♥♥♥
(om inte mera) böckerna är minst lika bra så har ni inte läst dom? gör det!
söndag & måndag
var med zane och vincent båda dagarna så jag skriver allt i ett inlägg :)
vi kollade klart på pulse och den slutade väl inte precis bra. usch, hatar såna filmer!
sen så drog vi och käkade pizza oså haha typiskt oss. sen kommer jag inte ihåg så mycket mer (y)
idag gjorde vi inte heller så mycket, typ brottningsmatch ellerngt när dom försökte tvinga i mig mat i order från min mamma och de slutade med att vinne fick en tallrik i huvvet och jag fick ett brännmärke på knäet. ahah fråga inte hur det gick till för jag vet fan inte själv :o sen gick vi och köpte kladdkaka och kollade på bert hahaha :)
håller på att lägga upp bilderna från midsommar på fb nu, eller redigerar dom iaf så ah, länkar de senare. puss!