Nawtaa

Let's be cops & Beastly
Jag hade en så sjukt lyckad kväll i fredags. Vill bara tacka alla som var med för ni fick mig verkligen att le. Jag har så otroligt fina vänner. ♥
 
 
Jag vaknade upp hos min fina sebastian i lördags och kände direkt när jag vaknade att det var en seg-dag. Så vi stannade hemma hela dagen och drog oss ner på stan runt 8 och gick på bio.
 
Vi såg Let's be cops och jag tycker verkligen att ALLA borde se den. Både jag och sebbe skrattade så vi grät genom nästan hela filmen! Den handlar om två ''losers'' som misstar en inbjudan till en maskerad (läs: masquerade) och klär ut sig till poliser. Dom upptäcker att fördelarna med att ses som en polis är många och dom fortsätter då med deras lilla teater, tills de råkar dra den för långt... 
 
Söndagen bjöd inte heller på så mycket så idag har vi också bara tagit det lugnt, och jag fick äntligen titta på Beastly som jag så länge velat se. Den är däremot är ingen komedi, utan mer en ny version av skönheten och odjuret, och i huvudrollerna ser man bland annat Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens, Neil Patrick Harris och en av Olsen tvillingarna. Denna film ligger mig nu varmt om hjärtat, och är nästan lika bra som TFIOS, fast utan tårarna. 
 
 
say something
''- Det är klart jag saknar henne, jag menar, vem skulle inte göra det med tanke på hur allt slutade?
Det var inget sånt, men jag kunde ändå kalla henne en av dem som förstod mig bäst, min själsfrände. Jag hade aldrig ens en tanke på att det var på det här sättet som hon skulle välja att avsluta allting, genom att ta honom före mig. Jag tittade ner i marken och sparkade iväg ett gruskorn med skon.
- Men just nu känner jag mig sådär,sa jag, och riktade ett finger ned mot marken.
Han förstod inte alls vad jag försökte med för liknelse. 
- Som smutsen under våra skor, fortsatte jag tyst. Jag förstår fortfarande inte hur hon kunde lämna mig när hon vet vad som pågick i mitt liv under den perioden. Jag bad om att vi skulle ses endast två dagar innan hon valde att totalt radera mig. Jag är inte ens säker på att anledningen hon gav mig är den rätta.
- Jag drömde om henne förra veckan. Det kanske var ett tecken på att det är dags att gå vidare nu, hon vill ju klart och tydligt inte ha något mer med mig att göra. Och det gör så fruktansvärt ont.
Det är dags att sluta hoppas nu. Dags att vakna.''
 
justin bieber rapping
Är verkligen helt kär, åh så bra.