Nawtaa

73 Q's with taylor swift
Har ni sett taylors hus förut? Fy vad fint det är. Älskar taylor just för att hon är så down to earth, vilket märks i denna video så tydligt!
Mysdag
Jag gick upp jättetidigt imorse för att ha en körlektion och är faktiskt ovanligt pigg fortfarande. Jag har sedan dess bara varit hemma och tagit det lugnt, och även använt lite produkter som bim gav mig när jag fyllde år. Så himla härligt. Snart ska jag röra mig in mot stan för att möta upp mamma och träna lite, har inte kommit iväg till gymmet på så otroligt länge nu. Flera veckor sedan jag var där nu, så jag ser verkligen fram emot det.
Min födelsedag
Hej hörni. Kan ni förstå att jag är 20 år gammal? Jag anses vara vuxen nu. Jag får köpa alkohol på systembolaget, och jag behöver nu inte oroa mig för att inte komma in på krogen när det är 20-års gräns. Jag hade en jättemysig födelsedag med familjen, och hela helgen var supermysig. Jag tog inte så mycket bilder så jag bjuder på de få jag har. Hoppas att ni mår bra! Det kommer komma en video med alla presenter senare, håll er uppdaterade!